Categorie: Artikel
Publicatiedatum: augustus 13, 2020

Larvanem perfect toepasbaar in maand september

Naar jaarlijkse gewoonte ontvang je van Koppert België 10 % korting op het product Larvanem tijdens de maand september.

September biedt vaak de ideale factoren om Larvanem toe te passen: de grond is vochtig en de bodemtemperatuur zakt nog niet te laag. Larvanem werkt effectief tegen larven van diverse keversoorten o.a. de veel voorkomende rozekever of taxuskever.

Werking

De nematoden Heterorhabditis bacteriophora zoeken na de toediening actief naar een prooi. Ze dringen de larven binnen en voeden zich met de inhoud ervan, daarbij scheiden ze specifieke bacteriën uit hun spijsverteringskanaal uit. Deze bacteriën zetten het weefsel van de larve om in producten die de nematoden gemakkelijk kunnen opnemen. De larven sterven binnen enkele dagen. Lees alles over Larvanem op de productpagina.

Bestellen

Larvanem is beschikbaar in een verpakking van 50 miljoen, 2x250 miljoen en 10x250 miljoen. Je kan het product bestellen via e-mail, via onze webshop of via één van onze distributeurs.

Korting is geldig op bestellingen geplaatst van 1/9/2020 tot en met 30/09/2020.

Actie verlengd

Onze actie was dit jaar een groot succes! Daarom verlengen wij onze actie met 2 weken. U kan dus nog 2 weken langer profiteren van 10 % korting op uw bestelling Larvanem. Bovendien komt de regen van de afgelopen dagen de toepassing van het product alleen maar ten goede!

Nu geldig tot 14/10/2020.