Categorie: Artikel
Publicatiedatum: december 31, 2021

Gamma Horiver en Rollertrap in de kijker

Gamma Horiver en Rollertrap in de kijker

Horiver vangplaten worden al jaren gebruikt voor het monitoren en wegvangen van vliegende insecten in allerhande teelten. Ze bestaan in verschillende kleuren en formaten om op een effectieve manieren plaaginsecten te vangen. Sinds september zijn er enkele nieuwe mogelijkheden bij gekomen, hieronder vind je een how-to video van onze allombekende Horiver en een overzicht van alle producten:

Horiver

Deze Horiver vangplaten zijn beschikbaar in verschillende formaten (10x25cm, 20x40cm). De kleine vangplaatjes zitten per 10 stuks verpakt, een volledige doos bevat 96 pakjes van 10 plaatjes.

  • Horiver-Dry: Deze vangplaat is nieuw in het Horiver gamma, specifiek ontwikkeld voor het afvangen van Nesidiocoris in tomaten.
  • Horiver-Disc: Deze nieuwe ronde vangplaat is zo ontworpen dat deze rond de stengel van de plant past. Deze is ontwikkeld om plaaginsecten die zowel boven als onder de grond actief zijn, af te vangen.

Rollertrap

Rollertraps worden gebruikt om boven teelten te hangen om daar witte vlieg weg te vangen. Rollertraps zijn per direct beschikbaar in volgende standaard breedtes: 5, 15 en 30cm. Bij Koppert hebben we sinds kort de mogelijkheid om de Rollertrap van 15 cm breed op maat te leveren van de klant. Geef wel tijdig uw bestelling met de exacte lengte door (zo'n 2à3 weken van te voren)!