Natutec Drone

Natutec Drone

Airborne-technologie voor biologische bestrijding van plagen

Gebruik Natutec Drone voor de effectieve en efficiënte introductie van een reeks biologische organismen in recordtijd over grote landbouwgebieden. Het is een uniek verspreidingsmechanisme dat een breed scala aan biologische producten kan vervoeren en ze met grote nauwkeurigheid en doeltreffendheid kan verspreiden over 8 hectare in een tijdsbestek van een uur. Het high-tech release-systeem is in eigen huis ontworpen en ontwikkeld door de technische afdeling van Koppert. Koppert heeft haar specifieke kennis van de mechanica die nodig is om verschillende dragermaterialen te verspreiden, in combinatie met haar kennis van roofmijten en andere insecten, ingezet om dit geavanceerde afgiftesysteem tot een succes te maken. Bovendien werkt Koppert samen met UAV-IQ, wat staat voor "Unmanned Aerial Vehicle Intelligence", om ons de meest bekwame en zeer bekwame dronepiloten te leveren. UAV-IQ is een bedrijf op het gebied van landbouwtechnologie ("AgTech") dat diepgaande ervaring in grootschalige drone-operaties en precisielandbouw benut om oplossingen voor telers te ontwikkelen en op te schalen.

Natutec Drone – Airborne technology for biological control of harmful pests

Play

Deze Koppert-producten voor de bestrijding van spint en trips kunnen nu worden verspreid met Natutec Drone:

Deze Koppert-producten voor de bestrijding van spintmijt en trips zullen in de nabije toekomst met Natutec Drone verspreid kunnen worden:

Algemene informatie

Natutec Drone combineert meer dan 50 jaar ervaring in de productie van biologische producten, met uitgebreide R&D-kennis en ervaring in het veld, om een ​​high-tech verspreidingsmechanisme te produceren dat kwetsbare nuttige organismen transporteert om ze nauwkeurig te verspreiden waar ze nodig zijn. Het complete systeem (drone en verspreidingssysteem) weegt 15 kg en heeft een spanwijdte van 1,5 meter. De Natutec Drone kan ladingen tot 13 liter vervoeren.

De voordelen van Natutec Drone-verspreiding:

  • Aanzienlijke arbeidsbesparing - uw personeel kan andere taken uitvoeren terwijl de drone het werk doet; vooral tijdens piekperiodes
  • Tijdbesparend - het dronesysteem verspreidt nuttige organismen over 8 hectare per uur. Dat is 20 keer sneller dan handmatige verspreiding!
  • Gemakkelijk te bereiken - de drone kan gebieden bereiken die op de grond moeilijk toegankelijk zijn, zoals verhoogde gebieden of natte grondomstandigheden
  • Gelijkmatige verdeling - nauwkeurige verspreiding van kwetsbare organismen door een geavanceerd luchtverspreidingssysteem
  • Verspreiding vanuit de lucht - dit verkort de tijd die de nuttige organismen nodig hebben om zich in het ecosysteem te vestigen en hun werk in het gewas te doen
  • Getrainde piloten - De dronepiloten van Koppert zijn specifiek getraind om te werken met de kwetsbare heilzame stoffen en het unieke verspreidingssysteem. Twee controllers houden de Natutec Drone stabiel en je kunt de voortgang in het gewas visueel volgen via iPad of laptop.

Meer informatie: www.koppertus.com / info@koppertonline.com

Succesvolle proeven in de VS

Er zijn proeven gedaan met het afgiftesysteem met behulp van drones voor biologische gewasbescherming bij aardbeien buiten. "Het gebruik van de Natutec Drone voor biologische toepassingen zorgt voor een meer uniforme verspreiding vanwege de geprogrammeerde vluchtpatronen", zegt Chrissie Davis, IPM-consultant en accountmanager van Koppert in de VS. “Bovendien zijn telers die Natutec Drone gebruiken in staat om arbeidskosten en tijd te besparen die gepaard gaan met handmatige verspreiding van biocontrole. Een bijkomend voordeel van de drone is ook dat de drone nuttige insecten kan verspreiden, zelfs na zware regenval of irrigatie.”

De Natutec Drone zal in eerste instantie beschikbaar zijn in de VS, waar hij is getest. Meer landen zullen waarschijnlijk volgen zodra de nodige aanpassingen aan de lokale omstandigheden zijn uitgevoerd en getest.