Technisch team breidt uit

Artikel 22 June 2020

 

Biologische gewasbescherming is niet meer weg te denken uit de land-, tuin- en akkerbouw. Waar groentetelers onder glas al meerdere jaren gebruik maken van onze nuttige insecten. Kan tegenwoordig ook de fruitteelt, bloemen- en plantenteelt en akkerbouw niet meer zonder. De regels worden alsmaar strenger, plagen worden resistent en toelatingen voor chemische producten verdwijnen. Telers kloppen dan ook vaak bij Koppert aan voor advies en nuttige insecten. We willen de nodige tijd kunnen investeren in onze klanten en dat was dan ook de reden om ons team uit te breiden.

Karen Dockx

 

Sinds begin dit jaar maakt Karen Dockx deel uit van ons technisch team. Voornamelijk zal Karen advies geven aan aardbeitelers in provincie Limburg en Antwerpen. Maar door haar 7 jaar ervaring in de tuinbouwsector heeft ze ook een goede kennis over biologische gewasbescherming in groenteteelt.

 

Tim Bos

 

Na een tijd doorgebracht te hebben in Spanje en Latijns-Amerika, is Tim per 1 maart begonnen bij Koppert als vertegenwoordiger in de akkerbouw en vollegrondsgroenten, voor België en Zuidelijk Nederland. Koppert biedt een steeds verder uitbreidend scala aan producten aan, met toepassingen variërend van het bestrijden van ziektes en plagen, tot het verhogen van plantweerbaarheid en het bevorderen van groei en bestuiving. Tim onderzoekt wat die producten voor uw buitenteelt kunnen betekenen en zal zorgen voor de nodige begeleiding. 

 

 

Wil jij ook technisch advies? Aarzel dan niet om contact op te nemen. 

 

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang het laatste nieuws en teeltgerichte adviezen rechtstreeks in uw mailbox

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Naar boven