Categorie: Artikel
Publicatiedatum: oktober 30, 2020

QR code met waardevolle info binnen handbereik

QR code met waardevolle info binnen handbereik

We zien plagen liever gaan dan komen. Het aantal chemische gewasbeschermingsmiddelen neemt af en insecten worden in toenemende mate resistent tegen bepaalde middelen. Ook op het gebied van residuen worden eisen steeds strenger. Het is onze taak om plagen te bestrijden met natuurlijke vijanden. De producten van Koppert zijn op heel wat vlakken uniek en vragen om wat meer aandacht. Gelukkig is deze waardevolle info binnen handbereik! Ze wordt zelfs meegeleverd samen met jouw product.

Want wis je dat: Op de meeste van onze producten een QR vermeld staat? En dat achter die QR code heel wat belangrijke en nuttige info te vinden is?

Roland_Zijlstra_Koppert_Biological_Systems-2__1_.jpg

Wanneer je bij levering van het product, de telefoon van je camera opent en de QR code goed in beeld brengt, zal deze automatisch de link ophalen naar de bijhorende productpagina. Op die pagina vind je informatie over het gebruik, de werking, toepassing, dosering en nog veel meer. Er verschijnen ook video’s met algemene informatie over het product maar ook een aan-de-slag-met video.

Biologische bestrijders hebben een (zeer) korte levensduur en moeten daarom zo snel mogelijk na ontvangst in het gewas worden geïntroduceerd. Als je het product toch moet opslaan, kan je dat maar beter doen onder de beste condities. De opslag instructies zijn daarom ook vermeld onderaan de productpagina.

Koppert levert producten over de hele wereld. De pagina waar je terechtkomt zal daarom in het Engels verschijnen. Als je op de Belgische website naar de productpagina zoekt, is de info in het Nederlands beschikbaar. Dit geldt ook voor de producten waar er (nog) geen QR code vermeld staat. Uiteraard staat uw consultant ook steeds klaar om jou nog van extra advies of info te voorzien.