Categorie: Artikel
Publicatiedatum: september 28, 2018

Nieuwe website voor Koppert België

Op 3 december 2018 lanceert Koppert België zijn eigen website. Met de internationale groei van Koppert Biological Systems en de verscheidenheid aan teelten, uitdagingen en producten in ieder land ontstond de noodzaak om land specifieke content aan te bieden. De nieuwe website richt zich vooral op het delen van kennis met telers. Kennis delen draagt bij tot het bereiken van een 100 procent duurzame land- en tuinbouw, in samenwerking met de natuur.

Zes voordelen van de vernieuwde website

  • De nieuwe website biedt telers een gemakkelijk overzicht van lokale gewas-, product- en uitdagingcombinaties door middel van de 'Solution Finder'. Daarmee vindt de bezoeker nu eenvoudig de juiste oplossing voor zijn gewas.
  • De specifieke plagen- en ziektenpagina's zijn ingericht om een duidelijk beeld van een plaag of ziekte te geven. Door middel van close-up foto's schadebeelden, video's en illustraties van de levenscycli leert de teler herkennen met welke plaag of ziekte hij te maken heeft.
  • Op de productpagina's wordt uitgelegd hoe de producten van Koppert werken. De video's van bestrijders laten tot in detail zien hoe de plagen worden bestreden. De website wordt daarnaast de komende maanden uitgebreid met video's die laten zien hoe onze de nuttige bestrijders en andere producten het beste kunnen worden toegepast.
  • Bovendien kan u via de vernieuwde website eenvoudig inschrijven voor onze online en print nieuwsbrief.
  • Bij Nieuws & Informatie staat alle kennis op één plek. Het laatste nieuws, teeltadviezen, whitepapers, foto's en informatie over IPM is hier terug te vinden.
  • Op de website staat ook een directe link naar onze neveneffecten app.
  • Klik en scrol hier zeker verder en ervaar het zelf.