Categorie: Persbericht
Publicatiedatum: juli 08, 2019

Swiski-Mte Plus, nu in nog betere vorm

Swirski-Mite Plus is een vertrouwde en effectieve biologische oplossing van Koppert Biological Systems voor het bestrijden van trips en witte vlieg in vele gewassen wereldwijd. Vanaf 8 juli worden deze roofmijten in een nieuw jasje gestoken.

‘Dit succesvolle biologische bestrijdingsproduct met roofmijten heeft een nieuwe look gekregen die nog beter aansluit bij de kwaliteit en betrouwbaarheid van het product’, vertelt productmanager Tim Bossinga. ‘Aan de kenmerken en toepassing van het product is niets veranderd. Uit recente tests met de nieuwe verpakking blijkt dat er bij het nieuwe zakje evenveel mijten uitlopen als bij het huidige Swirski-Mite Plus-zakje.

Efficiëntere bestrijding van witte vlieg en trips

Toen Koppert Amblyseius swirskii in 2006 in de glastuinbouw introduceerde, werd deze biologische bestrijdingsoplossing meteen een groot succes in Europa. Destijds werd de export van versproducten uit Spanje stopgezet vanwege de aanwezigheid van bestrijdingsmiddelenresiduen. De biologische bestrijders van Koppert waren een uitstekend alternatief voor chemische bestrijdingsmiddelen en werden op grote schaal ingezet. Dankzij de innovaties van de R&D-afdeling van Koppert is Swirski-Mite Plus in de afgelopen jaren naar een hoger niveau getild.

Aanbevolen voor jou