Categorie: Artikel
Publicatiedatum: april 29, 2021

Natupol Seeds – meer bestuivers bij aankomst en kortere lead-time bij bestelling

Natupol Seeds – meer bestuivers bij aankomst en kortere lead-time bij bestelling

Koppert heeft zijn populaire Natupol Seeds-nestkast verbeterd om zaadtelers nog betere bestuiving van kleinschalige zaadpercelen te bieden. De nieuwe nestkast, die speciaal ontworpen is voor zaadbedrijven, biedt 25% meer bestuivers bij aankomst.

Er is op vlak van R&D veel geïnvesteerd in de upgrade die het afgelopen seizoen is doorgevoerd om onze Natupol Seeds te verbeteren met een nieuwe formulering. De vernieuwing van de nestkasten kwam tot stand na feedback van klanten, supply chain en proeven.

De upgrade omvat:

  • 15 werksters en 5 mannetjes, dus 20 hommels bij aanvang
  • Sneller uitkomen van nieuwe hommels in grotere aantallen (+70%)
  • Gemiddeld 76 hommels (tussen 46 en 87) per nestkast
  • De lead-time bij bestellingen is aanzienlijk verkort van 3 weken tot 9 dagen

Een kleine maar efficiënte kolonie

Hommels doen het heel goed in geïsoleerde gewassen en bieden een optimale bestuiving. Natupol Seeds zorgt voor langdurige en doeltreffende bestuiving, die zich over ten minste drie weken en onder gunstige omstandigheden wel vier of zelfs zes weken uitstrekt.

Natupol Seeds is een uitstekend alternatief voor vliegen en andere bestuivers en veroorzaakt geen onaangename geur. Koppert levert Natupol Seeds in trays van zes nestkasten. Dit vergemakkelijkt de distributie bij de zaadveredelingsbedrijven. Gebruikers van Natupol mogen rekenen op deskundig advies en intensieve begeleiding.

Wereldmarktleider

Koppert levert al meer dan 25 jaar hommels voor bestuivingssystemen en staat garant voor hoogwaardige hommels die langer leven, wat vooral te danken is aan de vitaliteit van de hommels.

Aanbevolen voor jou