Categorie: Persbericht
Publicatiedatum: februari 06, 2023

Geïnspireerd door de natuur: nieuw design, dezelfde vertrouwde kwaliteit

Geïnspireerd door de natuur: nieuw design, dezelfde vertrouwde kwaliteit

Nieuw design voor Koppert-producten

Na de introductie van onze nieuwe merkidentiteit in januari 2022 gaat Koppert de volgende fase in. Met trots presenteren wij onze nieuwe productbranding. Elk product krijgt zijn eigen hoogwaardige uitstraling, maar blijft tegelijkertijd herkenbaar als Koppert-product. In het komende jaar geven wij ons volledige productportfolio een make-over, te beginnen met onze bestrijders en roofmijten. René Ruiter, Chief Business Officer Horti: "We zijn ontzettend blij met onze productbranding, die gekenmerkt wordt door een groene, natuurlijke look. Perfect in lijn met onze branding: ‘Geïnspireerd door de natuur’. En hoewel onze verpakking nieuw is, kunnen telers nog steeds dezelfde hoge kwaliteit van al onze producten verwachten. We zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe branding ons ondersteunt in ons streven om onze positieve impact op de wereld te vergroten."

Nieuwe kenmerken

Prachtige foto’s, een nieuw logo en de kleur groen weerspiegelen onze verbondenheid met de natuur. De nieuwe verpakking omvat ook een aantal nieuwe praktische kenmerken. Een reeks ondersteunende kleuren zorgt ervoor dat elk product gemakkelijk herkenbaar is. Daarnaast kunnen alle producten aan de hand van een barcode worden gescand en getraceerd in de hele logistieke keten. En via een QR-code ga je direct naar de productpagina voor meer informatie.

Klaar voor de toekomst

Onze nieuwe Koppert-branding is geworteld in de natuur en sluit aan bij onze ambitie. Het is onze missie om bij te dragen aan een 100% duurzame landbouw door samen te werken met de natuur en telers wereldwijd te ondersteunen. Met onze uitgebreide kennis en innovatieve kracht ontwikkelen wij hoogwaardige natuurlijke oplossingen voor biologische gewasbescherming. We kijken altijd vooruit en werken voortdurend aan verbeteringen en nieuwe oplossingen en diensten om actuele en toekomstige uitdagingen het hoofd te bieden. We zijn ervan overtuigd dat ons nieuwe design onze ambitie zal ondersteunen.

Koppert – Partners with Nature

We werken samen met de natuur om teeltwijzen te vinden die veilig en tegelijk gezond zijn. We helpen telers hun gewassen te ondersteunen, beschermen en versterken met een geïntegreerd systeem van natuurlijke oplossingen. We zetten natuurlijke vijanden in voor de bestrijding van plagen, hommels voor natuurlijke bestuiving en microbials en biostimulanten voor de ondersteuning, bescherming en versterking van gewassen. We lopen al meer dan 50 jaar voorop op het gebied van innovatie in de landbouw.

Telers wereldwijd passen onze producten en kennis toe om het natuurlijke evenwicht in hun gewassen te herstellen. Onze holistische aanpak is wat ons onderscheidt. Daarmee verbeteren we de gezondheid van planten zowel boven als onder de grond. Al onze oplossingen zijn gericht op één doel: 100% duurzame landbouw.