Horiver Dry

Werkzame stof:
Sticky trap with dry glue
Type:
Vangplaten
Productcategorie:
Monitoring
Horiver_Dry-1.jpg

Gebruik voor

Gebruik voor

Anders dan bij Horiver of Horiver Wet geeft de lijm van Horiver Dry niet af op uw handen. De lijm is bedekt met siliconenpapier dat na het plaatsen van de vangplaat wordt verwijderd. Het papier is geperforeerd zodat het in delen kan worden verwijderd als dat nodig is voor waarnemingsdoeleinden. De lijm op deze vangplaten is doorgaans niet zo lang actief als de lijm op Horiver of Horiver Wet, omdat hij eerder verzadigd raakt met insecten of stof en plantenresten.

Wanneer Horiver Dry gebruiken?

Gebruik Horiver Dry voor het waarnemen van volwassen luizen, mineervliegen, witte vliegen, tripsen en varenrouwmuggen.

Zo werkt het

Zo werkt het

Hoe werkt Horiver Dry?

De vangplaten zijn aan beide zijden voorzien van een sterke lijmlaag die insecten wegvangt. Horiver Dry is verkrijgbaar in meerdere kleuren, omdat verschillende plaaginsecten worden aangetrokken door verschillende kleuren. De sterke lijm zorgt ervoor dat de plaaginsecten aan de vangplaat blijven kleven.

Productspecificaties

Productspecificaties

Horiver Dry is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing

Toepassing van Horiver Dry

Gebruiksaanwijzing:

  • In hoog opgroeiende gewassen zoals komkommer, tomaat en paprika moeten de platen vlak boven de top van de plant hangen. Haal de platen omhoog naarmate het gewas groeit
  • Bij laagblijvende gewassen dienen vangplaten maximaal 30 cm boven het gewas door vangplaathouders ondersteund te worden
  • Plaats de grote vangplaten daar waar de meeste kans op infectie bestaat: bij deuren, gevels, ventilatieopeningen etc.
Play

Dosering

Voor waarnemingsdoeleinden is de aanbevolen hoeveelheid vijf vangplaten per 1.000 m². Wanneer de vangplaten een bijdrage moeten leveren aan de bestrijding in een haard, gebruik dan ten minste één plaat per 20 m² (en maximaal één plaat per 2 m²). Hier kunnen zowel de kleine als grote vangplaten voor gebruikt worden.

Productbehandeling

Productbehandeling

Opslag

Koppert Biological Systems is niet aansprakelijk voor kwaliteitsverlies wanneer het product langer en/of onder verkeerde condities wordt opgeslagen.

De algemene voorwaarden van Koppert (Koppert B.V. en/of zijn aangesloten bedrijven) zijn van toepassing. Gebruik alleen producten die zijn toegestaan in uw land en voor uw gewas. Controleer de lokale registratie-eisen. Koppert Biological kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongeoorloofd gebruik. Koppert is niet aansprakelijk voor kwaliteitsverlies wanneer het product langer dan geadviseerd en/of onder verkeerde condities wordt opgeslagen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze producten? Neem contact op met een van onze experts.
Onze producten en oplossingen zijn bedoeld voor professioneel gebruik in de tuinbouw.

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.