100% duurzame landbouw

100% duurzame landbouw

Onze ervaring

Een gezonde toekomst, dat is een hele uitdaging. Het telen van een weerbaar gewas vereist vakkennis en veel ervaring! Telen op een duurzame manier met respect voor onze toekomstige generaties maakt het nog uitdagender.

U staat er niet alleen voor: Koppert helpt u graag om de juiste oplossingen te vinden. Wij zijn een familiebedrijf en al tientallen jaren wereldmarktleider op het gebied van duurzame oplossingen tegen ziekten en plagen. Deze pakken wij aan met biostimulanten, nuttige nematoden, natuurlijke vijanden, schimmels en bacteriën. Kortom: natuurlijke oplossingen die bijdragen tot een gezond, veilig, weerbaar en productief gewas. Dit alles met het oog op een duurzame voedselproductie voor een gezonde planeet. Partners with nature, dat is de leidraad bij alles wat we doen!

Pionieren is niets nieuws voor Koppert, het zit gewoon in ons DNA. 50 jaar geleden was onze oprichter de eerste die een natuurlijke vijand inzette om een spintplaag te bestrijden in de tuinbouw. Daarmee legde hij de basis voor het hedendaagse Koppert, dat alternatieve producten biedt voor chemische bestrijdingsmiddelen. Nu past de derde generatie binnen Koppert deze waardevolle erfenis van kennis en ervaring toe op het gebied van landbouw.

Play

Samenwerken met boeren

Wij kijken met een frisse en ervaren blik naar de problemen die zich voordoen. Zo kunnen wij gerichte natuurlijke oplossingen ontwikkelen voor de uitdagingen waarmee u als moderne boer wordt geconfronteerd. Deze aanpak werpt zijn vruchten af: overal ter wereld werken boeren nu met natuurlijke producten uit ons assortiment. Natuurlijk ontwikkelen wij deze producten niet alleen: onze R&D-afdeling test ze voortdurend in het veld, samen met u. Alleen met behulp van uw kennis en ervaring zijn wij in staat vooruitgang te boeken bij de ontwikkeling van de allerbeste biologische oplossingen die u helpen een weerbaar gewas te telen, nu en in de toekomst.

Ons productportfolio en onze holistische aanpak omtrent de gezondheid en de weerbaarheid van gewassen is uniek; het biedt een geïntegreerde aanpak voor de moderne boer van vandaag.

Met de combinatie van de juiste macro- en microbiologische oplossingen begeleiden wij u stap voor stap naar duurzame alternatieven in een wereld die vraagt om residuvrije producten en duurzaam geteelde gewassen die vitale biodiversiteit bevorderen. In samenwerking met de natuur

Deel uw uitdagingen bij het telen!

Deel uw uitdagingen met ons om te kijken of we nu of in de nabije toekomst een oplossing voor uw probleem kunnen bieden. Laten we samen leren.

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.

Onze oplossingen

Hulp nodig?