Categorie: Artikel
Publicatiedatum: februari 25, 2021

Koppert COVID-19 update

Koppert COVID-19 update

Vanwege de huidige Corona-ontwikkelingen vinden wij het belangrijk om u als klant op de hoogte te houden over hoe wij deze situatie als bedrijf managen.

 

We hebben alle nodige maatregelen genomen om het welzijn van onze medewerkers te borgen en om u als klant te blijven bedienen, zoals u van ons gewend bent.

 

Onze natuurlijke oplossingen voor tuinbouw en landbouw zijn van cruciaal belang voor de voedselketen. Zonder natuurlijke vijanden, hommels en nuttige micro-organismen zouden telers geen gezonde groenten en fruit kunnen produceren.

 

Onze prioriteit is ervoor te zorgen dat de leveringen van producten kunnen doorgaan. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat we onze producten naar alle bestemmingen wereldwijd kunnen blijven distribueren.

 

We hebben zoveel mogelijk collega's gevraagd om thuis te werken. Op deze manier nemen we onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het virus te minimaliseren, terwijl we de bedrijfscontinuïteit waarborgen die onze klanten wereldwijd ondersteunt en mogelijk maakt.

 

Omdat we ons zorgen maken over onze klanten, zullen we de bezoeken van klanten de komende periode zoveel mogelijk beperken. Onze consultants nemen regelmatig contact met u op via telefoon of e-mail. We bevinden ons allemaal op onbekend terrein en het is belangrijk dat we solidariteit tonen en elkaar bijstaan ​​in deze moeilijke tijd.

 

Blijf veilig en zorg voor jezelf en voor elkaar: we are family.

200324 Koppert Infographic Crisis Communicatie illustratie BE