Horiver Tuta

Algemene naam:
Zwarte vangplaten
Productcategorie:
Monitoring
Horiver_tuta.jpg

Gebruik voor

Gebruik voor

Wanneer wordt Horiver Tuta gebruikt?

Gebruik Horiver Tuta voor het signaleren en wegvangen van de tomatenmineermot Tuta absoluta.

Zo werkt het

Zo werkt het

Hoe werkt Horiver Tuta?

Vangplaten zijn essentieel voor het signaleren en gedeeltelijk wegvangen van vele soorten vliegende plaaginsecten in kassen. Vangplaten maken het mogelijk al in een vroeg stadium plagen te signaleren en deze vervolgens biologisch aan te pakken. Dat voorkomt onnodig gebruik van chemische middelen.

Door bovendien regelmatig aan de hand van vangplaten tellingen te doen, wordt duidelijk wanneer plaaginsecten in de kas komen, hoe zij zich ontwikkelen en wanneer een populatie zijn piek zal bereiken. Zo is de teler beter voorbereid op potentiële bedreigingen.

Productspecificaties

Productspecificaties

Horiver Tuta is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
25 x 40 cm (10 dubbelzijdig gelijmde + twee enkelzijdig gelijmde platen)
Horiver Tuta heeft gaatjes die bevestiging van de vangplaten vereenvoudigen.

Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing

Toepassing van Horiver Tuta

In een jong gewas moeten de platen verticaal, vlak boven het grondoppervlak (15-25 cm) opgehangen worden. Bij volgroeide planten kunnen de platen eventueel iets hoger (ca. 50 cm boven het grondoppervlak) geplaatst worden. Plaats de vangplaten daar waar de meeste kans op infectie bestaat: bij deuren, gevels, maar bij voorkeur dicht op de plantenrij.

Play

Dosering

Voor preventief gebruik is de aanbevolen hoeveelheid één vangplaat per 500 m². Wanneer de vangplaten een bijdrage moeten leveren aan de biologische bestrijding in een haard, gebruik dan ten minste één plaat per 100 m².

Productbehandeling

Productbehandeling

Opslag

Koppert Biological Systems is niet aansprakelijk voor kwaliteitsverlies wanneer het product langer en/of onder verkeerde condities wordt opgeslagen.

De algemene voorwaarden van Koppert (Koppert B.V. en/of zijn aangesloten bedrijven) zijn van toepassing. Gebruik alleen producten die zijn toegestaan in uw land en voor uw gewas. Controleer de lokale registratie-eisen. Koppert Biological kan niet aansprakelijk worden gesteld voor ongeoorloofd gebruik. Koppert is niet aansprakelijk voor kwaliteitsverlies wanneer het product langer dan geadviseerd en/of onder verkeerde condities wordt opgeslagen.

Hulp nodig?

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over ons bedrijf en onze producten? Neem contact op met een van onze experts.
Onze producten en oplossingen zijn bedoeld voor professioneel gebruik in de tuinbouw.

Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.
Deze site is beveiligd door reCAPTCHA en valt onder het Privacybeleid en de Servicevoorwaarden van Google.